1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ” | ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ” | ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

20/06/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Ιδιαίτερα ευνοϊκός για μεγάλες επιδόσεις αποδείχθηκε ο 1ος αγώνας ανοιχτού χώρου με την επωνυμία “Ερύμανθος” που διοργανώθηκε στο Βασιλικό Αχαϊας, ανάμεσα στις οποίες και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο σύνθετο τόξο κορασίδων από την Αναστασία Αλεξοπούλου. Η τοξότρια του ΑΟ Πατρών “Ερμής” με σκόρ 699 και γύρους 350 και 349 κατέρριψε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία της κατά 9 πόντους, ένα ρεκόρ που κρατούσε από τον Μάιο του 2017 (Σέρβου Χριστίνα, 690).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, οι επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν:

  • Το 592 του Γ. Τσαχρα (Μέγας Αλέξανδρος) στο barebow ανδρών, που συγκαταλέγεται στις τρεις κορυφαίες εγχώριες επιδόσεις ιστορικά στην κατηγορία, μόλις 6 πόντους κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ
  • Η επιστροφή στα 700άρια για τον Α. Ζαχαράκη στο ανδρικό compound με το εκπληκτικό 357 στο πρώτο μισό του αγώνα
  • Η ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης στο ολυμπιακό τόξο ανδρών από τον Π. Κατσαϊτη με 637
  • Η 2η καλύτερη φετινή επίδοση στα 60μ. των εφήβων από τον Α. Χριστόπουλο (ΑΟ Στόχος) με 630
  • Το εκπληκτικό 577 του Θ. Νικολάου (Δωρίδα ΑΣ) στο longbow ανδρών, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη ιστορικά στην Ελλάδα (η κατηγορία δυστυχώς παραμένει ακόμα σε αναπτυξιακό χαρακτήρα χωρίς record status).

Επιτυχίες όμως είχαμε και για το σύλλογό μας, με το χρυσό μετάλλιο του Δημήτρη Νόνικα στο traditional bow ανδρών (επίδοση 489) αλλά και την 2η και 3η θέση στο longbow με τους Τριαντάφυλλο Περγαντή και τον Γιώργο Ταχλαμπούρη (424 και 330 αντίστοιχα).

Δείτε τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες:

Cover Photo από ΑΟ Πατρών “Ερμής”

Κοινοποιήστε: