Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

09/05/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη τετράδα αγώνων για την επιλογή των αθλητών και των αθλητριών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, ενώ απομένουν δύο ακόμα προκριματικοί για την 3η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 8ης και 9ης Μαϊου έχουν ως εξής:

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως έχει εξαγγελθεί από την ΕΟΤ, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η σύνθεση των Εθνικών Ομάδων θα γίνει από τους τρείς πρώτους αθλητές και τις τρείς πρώτες αθλήτριες ανά κατηγορία τόξου, από το άθροισμα των πόντων του σκορ, στους τρείς από τους τέσσερεις αγώνες. Σε περίπτωση ισοψηφίας στο άθροισμα των πόντων, προκρίνεται ο αθλητής ή αθλήτρια με το μεγαλύτερο σκορ σε οποιονδήποτε από τους προαναφερόμενους αγώνες. Σε περίπτωση που αθλητής ή αθλήτρια δεν συμμετάσχει ή δεν ολοκληρώσει τους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες, οι επιδόσεις τους δεν προσμετρούνται για την πρόκριση στις Εθνικές Ομάδες.

Ετσι, με την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων προκριματικών αγώνων, η τελική κατάταξη των αθλητών και των αθλητριών ανά κατηγορία έχει ως εξής:

Cover Photo: Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας / Έρη Κονιτοπούλου

Κοινοποιήστε: