ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022| ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΠΡΩΤΗ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022| ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΠΡΩΤΗ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ

03/07/2022 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Σε πλήρη εξέλιξη οι Μεσογειακοί Αγώνες 2022 στο Οράν της Αλγερίας με το πρόγραμμα της τοξοβολίας να έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τουρκία και Ιταλία πρωταγωνίστησαν στις 5 κατηγορίες του ολυμπιακού τόξου με 4 και 5 μετάλλια αντίστοιχα, όμως οι τούρκοι κέρδισαν την 1η θέση στον ειδικό πίνακα χάρις στις 2 πρωτιές τους στο ομαδικό γυναικών (Anagoz, Bostan, Coskun) και στο μεικτό ομαδικό (Anagoz, Gazoz).

Μίνι εκπλήξεις είχαμε στα ατομικά με τον ιταλό Federico Musolesi (Νο.28 στον κόσμο) να υποσκελίζει τα φαβορί Gazoz και Νespoli ενώ στις γυναίκες επικράτησε η ισπανή Leyre Fernandez Infante (Νο.50 στον κόσμο) απέναντι στα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΜΑΔΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Άτυχη εις διπλούν στάθηκε η εθνική μας ομάδα παρά την εξαιρετική παρουσία των Γκορίλα, Καραγεωργίου, Νασούλα & Ψάρρα που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και τον μικρό τελικό στα ομαδικά των γυναικών και του μεικτού, όμως ηττήθηκαν από Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα.

Στα ατομικά αγωνίσματα, μεγάλη εμφάνιση στο γύρο κατάταξης έκανε η Ανίτα Γκορίλα, η οποία με 644 ισοφάρισε τη 2η καλύτερη φετινή ελληνική επίδοση. Η τύχη και οι διασταυρώσεις την έφεραν αντιμέτωπη με την Ευαγγελία Ψάρρα στη φάση των 16, με την Ψάρρα να επικρατεί με 6-2. Στη συνέχεια η Ψάρρα έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στη χάλκινη ολυμπιονίκη του Τόκιο Lucilla Boari χάνοντας στο 5ο σετ με 29-26 και τελικό 6-4 για την ιταλίδα.

Σύνδεσμος αποτελεσμάτων:

https://www.ianseo.net/Details.php?toId=11271

Κοινοποιήστε: