ΠΑΤΡΑ 21-06-2020 | “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

ΠΑΤΡΑ 21-06-2020 | “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

22/06/2020 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Ιδανικές για… ιστιοπλοϊα ήταν οι συνθήκες που επικράτησαν στον χθεσινό αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Μετά από πολύμηνη απραξία λόγω αγωνιστικού lockdown, δεκάδες τοξότριες και τοξότες κάθε ηλικίας ταξίδεψαν στην Πάτρα για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους όμως πέρα από τη ζέστη είχαν να αντιμετωπίσουν και τον πολύ ισχυρό και μεταβαλόμενο άνεμο που δυσκόλεψε κατά πολύ τις προσπάθειές τους.

Όπως ήταν φυσικό, τα τόξα που “επιβίωσαν” ήταν τα σύνθετα, με το Χρήστο Αερικό (Προμηθέας) να πετυχαίνει μια επιβλητική νίκη στην ‘Α Ανδρών με σκορ 686 ενώ στη Β’ κατηγορία των ανδρών είδαμε 5 τοξότες να κερδίζουν την άνοδο και μάλιστα με επιδόσεις άνω του 600. Στην Α’ Κατηγορία του compound, για τον Άβαρη αγωνίστηκε ο Θανάσης Ρίζος – 9ος με 586.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση από την τοξότρια του Άβαρη Εβίνα Κουντούρη με 533 στον πρώτο ιστορικά αγώνα barebow 2×50μ. ενώ την ακολούθησε η Ναταλία Καλλίτση με 450.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές του συλλόγου μας, ο Δημήτρης Νονικας ήρθε 2ος στο παραδοσιακό τόξο ανδρών με 398, ο Γιώργος Ταχλαμπούρης αν και χωρίς ανταγωνισμό στο longbow άγγιξε το 417 και ο Βασίλης Μαστρόκαλος κατετάγη 4ος στο barebow ανδρών με 423.

Η αποστολή του Άβαρη στον αγώνα της Πάτρας

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα:

Κοινοποιήστε: