ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΪΟΥ: ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ COMPOUND

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΪΟΥ: ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ COMPOUND

31/05/2021 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Οι νίκη του Mike Schloesser στη Λωζάννη τον έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του compound ανδρών. Kερδισμένος και ο James Lutz μετά την πτώση του Braden Gellenthien στην 3η θέση.

Στο compound γυναικών, η Natalia Avdeeva εκμεταλλέυτηκε τη χαμηλή θέση της Alexis Ruis στη Λωζάννη αλλά και τους βαθμούς που η αμερικανή έχασε από παρελθόντα έτη και πέρασε στην κορυφή. Μεγάλη κερδισμένη η φορμαρισμένη Tanja Gellenthien, η οποία κέρδισε 5 θέσεις μπαίνοντας στην πρώτη τριάδα. Είσοδος στο Top 10 για την Andrea Marcos μετά το αργυρό μετάλλιο στη 2η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο ολυμπιακό τόξο, η κορυφή των ανδρών παρέμεινε αμετάβλητη ενώ την είσοδό τους στην πρώτη δεκάδα απολαμβάνουν οι Maximilian Weckmueller και Nicolas D’Amour. O γερμανός αναρριχήθηκε κατά 20 θέσεις με τους βαθμούς που κέρδισε σε Porec και Λωζάννη και ο τοξότης από τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους κέρδισε 10 θέσεις χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο γυναικείο recurve, η Ksenia Perova κέρδισε τρεις θέσεις και μπήκε στην πεντάδα ενώ είσοδο στο Τοp 10 πέτυχαν η Lisa Barbelin και η Michelle Kroppen.

Σύνδεσμος Παγκόσμιας Κατάταξης:

https://worldarchery.sport/world-ranking

Κοινοποιήστε: