DHAKA 2021 | ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

DHAKA 2021 | ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

12/11/2021 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 0

Μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στην ξεκινά από 13 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα Ντάκα του Μπανγκλαντές. Το Πανασιατικό Πρωτάθλημα 2021 συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της ηπείρου με την μεγαλύτερη παράδοση και συνεισφορά στην τοξοβολία.

Με πλήρεις αποστολές οι υπερδυνάμεις Ν.Κορέα & Ινδία. Οι νοτιοκορεάτες, χωρίς την χρυσή ολυμπιονίκη An San, αλλά με την υπόλοιπη εθνική ομάδα να απαρτίζεται από κορυφαίους του αθλήματος φιλοδοξεί να επαναλάβει τον άθλο του 2019 με την κατάκτηση των 9 από τους 10 τίτλους της διοργάνωσης.

Απέναντί τους η Ινδία με 16μελή αποστολή, χωρίς όμως το ολυμπιακό δίδυμο των Atanu Das & Deepika Kumari, αγωνίζεται σε γνώριμο περιβάλλον και αν οι καιρικές συνθήκες την ευνοήσουν, ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει σε πολλές κατηγορίες.

Φιλόδοξη πέρα από κάθε άλλη φορά η διοργανώτρια ομάδα του Μπανγκλαντές και με τον αέρα που της έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ο Ruman Shana, θέλει πλέον να καθιερωθεί στις μεγάλες δυνάμεις της ηπείρου και αυτή η διοργάνωση εντός έδρας αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία.

Δυνατά αουτσάιντερ όπως πάντα για είσοδο στον πίνακα των μεταλλίων οι ομάδες του Ιράν, του Καζακστάν αλλά και η έκπληξη του 2019 Βιετνάμ.

Μεγάλες απούσες από τη διοργάνωση: η Ταϊπέι, η Κίνα και η Ιαπωνία.

Πρόγραμμα, συμμετοχές και live αποτελέσματα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ianseo.net/Details.php?toId=9576

Κοινοποιήστε: