ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ

18/05/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παντελής Αναστασιάδης στα πλαίσια της 1ης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Για την κατηγορία compound junior men, ο Έλληνας τοξότης κατέλαβε την 4η θέση ενώ έφτασε ένα μόλις πόντο μακριά από το μετάλλιο.

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε από την 4η θέση στο γύρο κατάταξης έχοντας σκορ 690 και περνώντας bye τον 1ο γύρο, απέκλεισε στη συνέχεια τον Σλοβάκο Kubicek με 143-137 φτάνοντας στα ημιτελικά. Εκεί, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο μετέπειτα χρυσός νικητής Andrea Vallaro (Ελβετία) κατάφερε στο shoot-off να επικρατήσει και ενώ ο αγώνας είχε καταλήξει ισόπαλος 142-142.

Στον μικρό τελικό, ο Αναστασιάδης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ρώσσο Sergei Shenkhorov (140-141),  όμως η τέταρτη θέση που κατέλαβε τελικά αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ελληνική τοξοβολία.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Αντώνη Χριστόπουλο στην κατηγορία recurve cadet men ο οποίος κατετάγη 9ος. Στην αντίστοιχη κατηγορία των νεανίδων, η Λήδα Νάνου βρέθηκε στην 17η θέση της κατάταξης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου στην 33η.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CATEZ 2019

Κοινοποιήστε: