EUROPEAN YOUTH CUP | ΣΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΙΚΤΟ RECURVE ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

EUROPEAN YOUTH CUP | ΣΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΙΚΤΟ RECURVE ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

17/07/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα στο Βουκουρέστι οι Χριστόπουλος και Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη στο μικτό ομαδικό της κατηγορίας recurve cadet.

Για την φάση των 16 αντιμετώπισαν την ομάδα της Γεωργίας, την οποία “καθάρισαν” εύκολα με 6-0. Στα προημιτελικά η αποστολή τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού διασταυρώθηκαν με την δυνατή Ουκρανία. Το ελληνικό δίδυμο έκανε ένα δυνατό αγώνα όμως τελικά υπέκυψε με 5-3 καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση ανάμεσα σε 14 αντίπαλες ομάδες..

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές της ημέρας:

Recurve Cadet Men: Δεν τα κατάφεραν Σιδηρόπουλος, Σούλτης και Χαρίσης στον 1ο γύρο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. Αντίθετα ο Χριστόπουλος προκρίθηκε στην επόμενη φάση με νίκη σε shoot off.

Recurve Cadet Women: Νίκη-πρόκριση για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου με 6-2 επί της Βελγίδας Willaert. Για τη φάση των 32 θα αντιμετωπίσει την Reisenweber από τη Γερμανία, εκεί όπου θα βρεθεί και η Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη έχοντας περάσει bye.

Compound Junior Mixed Team: Ζαϊμίδη και Αναστασιάδης ηττήθηκαν από την Ιταλία με 144-155 και κατέλαβαν τελικά την 7η θέση ανάμεσα σε 8 ομάδες.

Κοινοποιήστε: