ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ 01/09 | ΕΛΑΜΨΑΝ ΚΟΡΜΠΕΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ 01/09 | ΕΛΑΜΨΑΝ ΚΟΡΜΠΕΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

01/09/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Με τις επιδόσεις σε ολυμπιακό και σύνθετο τόξο να κινούνται σε σχετικά μέτρια επίπεδα για τις “μεγάλες” κατηγορίες, τα τόξα χωρίς σκοπευτικά ήταν αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Φλώρινα.

Ο Άρης Κορμπέτης (Κορύβαντες) έγραψε μία ακόμη φανταστική επίδοση με 678 στο ανδρικό barebow σε μία κατηγορία που και οι τρεις συμμετέχοντες (Κορμπέτης, Νάκος, Ελπασίδης) ξεπέρασαν τους 600 πόντους.

Μεγάλη επίδοση και για τον Σάκη Πανταζόπουλο (Κορύβαντες) στο instinctive ανδρών (627) με τον ομόσταβλό του Νίκο Μαλλιαρουδάκη να τον ακολουθεί με 606.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας στο απαιτητικό traditional bow όπου και επικράτησε και στις δύο κατηγορίες με Τσουκαλά (472) και Τσώτσου (443), επιδόσεις καθόλου ευκαταφρόνητες, δεδομένης της δυσκολίας της κατηγορίας αλλά και της έλλειψης αγώνων για τα συγκεκριμένα τόξα στη Β.Ελλάδα.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, το ολυμπιακό τόξο ανδρών ήταν υπόθεση του Σ.Σ. Βόλου με Δολάπτση (582) και Χαλντούπη (578) ενώ στις γυναίκες κυριάρχησε ο ΣΚΟΑΑΠΘ με την Δωροθέα Ποιμενίδου (558) και την Μαρία Αγραγγέλου (548). Αξιοσημείωτη η επίδοση του Στάθη Τσητηρίδη (Αρχέλαος Κατερίνης) στη Β’ Κατηγορία, ο οποίος κέρδισε την άνοδο με 566. Στα 30μ. του αναπτυξιακού ολυμπιακού τόξου, το 652 του Αραμπατζή (Σπάρτακος Έδεσσας) ήταν η καλύτερη επίδοση της ημέρας.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην παρουσία του Αρχέλαου Κατερίνης στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και στους εφήβους με πολυάριθμες συμμετοχές, πολλά μετάλλια και ελπιδοφόρες επιδόσεις, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις τάξεις του συλλόγου όσον αφορά το μέλλον του στο αγώνισμα.

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα:

Κοινοποιήστε: