ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ | ΟΜAΔΙΚΑ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ | ΟΜAΔΙΚΑ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

14/09/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ζαχαράκη, Κροαζιέ και Καράμπελα, ο Α.Σ.Π. Προμηθέας κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο ομαδικό των ανδρών κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Παίρνοντας προβάδισμα από τον γύρο κατάταξης με 1939 έναντι 1915 του Εκηβόλου, οι τοξότες του Προμηθέα πέρασαν bye τα προημιτελικά ενώ στον ημιτελικό επικράτησαν του ΓΑΣ Χολαργού με 200-184. Στον τελικό απέναντι στον Εκηβόλο (Κουμερτάς, Κοντος, Γιαννάκης) ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με 212-208. Στο τρίτο σκαλί του βάθρού η ομάδα του Χολαργού (Λαμπράκης Δ., Λαμπράκης Ι., Νούσης) που κέρδισε τον μικρό τελικό με 211-171 απέναντι στον ΣΟΑ-ΑΣΟΕΕ.

Στο γυναικείο ομαδικό δυστυχώς δεν είχαμε ολυμπιακούς γύρους αφού μόνο η ομάδα του Εκηβόλου (Τσουκνάκη, Τάκη, Τζανόγλου) πήρε κατάταξη.

Κουμερτάς και Τσουκνάκη ήταν οι μεγάλοι νικητές στο μικτό ομαδικό. Η ομάδα του Εκηβόλου κέρδισε διαδοχικά την Ελευσίνα με 143-139 και την ΑΕΚ στον τελικό με 146-130 κατακτώντας το Κύπελλο. Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό των Nianqi και Φουντζούλα με τη νίκη τους στο μικρό τελικό απέναντι στον Σ.Ο Ελευσίνας (140-138).

Αύριο το πρόγραμμα συνεχίζεται με του ολυμπιακούς γύρους στα ατομικά αγωνίσματα με τα αποτελέσματα κατά τον γύρο κατάταξης νε έχουν ως εξής:

Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Κοινοποιήστε: