ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2019 | ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΑΑΠΘ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2019 | ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΑΑΠΘ

07/10/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Η Ευαγγελία Ψάρρα και η Αναστασία Τσακίρη ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες κερδίζοντας από δύο χρυσά μετάλλια στο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης.

Η κορυφαία ολυμπιονίκης μας, συνεπικουρούμενη από την Δωροθέα Ποιμενίδου και την Μαρία Αγραγγέλου στο ομαδικό γυναικών και τον Αλέξανδρο Καραγεωργίου στο μικτό ομαδικό του ολυμπιακού τόξου κατέκτησε για τον ΣΚΟΑΑΠΘ το πρωτάθλημα και για τις δύο κατηγορίες.

Στο ατομικό γυναικών του ολ.τόξου, η Ψάρρα κατέλαβε την τρίτη θέση με την εκπληκτική Ανίτα Γκορίλα να κερδίζει τον ημιτελικό απέναντί της με 6-5 (10-9 στο shoot off) και η οποία στη συνέχεια και στον καλύτερο τελικό της ημέρας επικράτησε της Λήδας Νάνου με το ίδιο σκορ σετ και shoot off.

Πρωταθλητές στο ολυμπιακό τόξο ανδρών αναδείχθηκαν ο Π.Ξιαρχογιαννόπουλος του Χολαργού στο ατομικό και η Τετραπτερυλλίς (Γιάντσιος, Κωνσταντόπουλος, Αλέπης) στο ομαδικό.

Η κατάταξη στις κατηγορίες του ολυμπιακού τόξου:

ΑΤΟΜΙΚΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ

Άλλο επίπεδο η Τσακίρη, Βack-to-back o Προμηθέας στο σύνθετο

Η εξαιρετική χρονιά που διανύει η Αναστασία Τσακίρη επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ατομικό γυναικών του σύνθετου τόξου αλλά και στο μικτό ομαδικό μαζί με τον Γιάννη Κωστάκη για τον Σ.Ο. Ελευσίνας.

Ο Σταύρος Κουμερτάς (Εκηβόλος) πήρε τη ρεβάνς μετά την ήττα του στο πρόσφατο Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας στον τελικό τον Ανδρέα Ζαχαράκη με το επιβλητικό 140-131. Επιστροφή στο βάθρο και για τον Σάκη Κωστόπουλο με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Το double σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα έκανε η ομάδα του Προμηθέα. Ζαχαράκης, Κροαζιέ και Καράμπελας έχουν χτίσει για φέτος την πιο δεμένη και αποτελεσματική ομάδα αφήνοντας Χολαργό, Ακαδημία Τοξοβολίας και Εκηβόλο να μονομαχούν για τα υπόλοιπα μετάλλια.

Τέλος, στο ομαδικό του σύνθετου γυναικών, είχαμε την μία και μοναδική πρωτιά του “γηπεδούχου” Παναθηναϊκού με τις Βόκολου, Δούκα και Nianqi Huang.

Η κατάταξη στις κατηγορίες του σύνθετου τόξου:

ΑΤΟΜΙΚΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ

Πηγή:

Κοινοποιήστε: