THE VEGAS SHOOT 2021 | ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

THE VEGAS SHOOT 2021 | ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

18/04/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Tο μεγαλύτερο σε όλα τα επίπεδα indoor τουρνουά του κόσμου φέτος πράγματοποιήθηκε υπό ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας με τα flights των ερασιτεχνών να εξελίσονται online και τους τελικούς των επαγγελματικών κατηγοριών με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Ας δούμε επιγραμματικά τα highlights φετινής διοργάνωσης:

Championship Compound Open -> Τεράστιο επίτευγμα για τον Kyle Douglas με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 2η συνεχή χρονιά και τον τραπεζικό του λογαριασμό να “φουσκώνει” κατά 15.000$. Ο τοξότης από τη Utah επικράτησε των 110 αντιπάλων του έχοντας το απόλυτο 900/900 στους γύρους κατάταξης και συλλέγοντας 1140 βαθμούς στο δρόμο προς την κορυφή. Χαρακτηριστικό της τεράστιας επιτυχίας του ήταν οι αντίπαλοι που είχε να αντιμετωπίσει στα τελικά και οι οποίοι είχαν επίσης πετύχει το απόλυτο 900/900 στην πρώτη φάση: Paul Tedford, Braden Gellenthein, Cody Lippencott, Gaius Carter, Dave Cousins, Jesse Broadwater, Stephan Hansen, Christopher Perkins, Richard Bowen, Kyle Douglas, Michal Hulburt, Robert Householder, Steve Anderson, Chance Beaubouef, Levi Morgen & Steve Marsh

Championship Compound Female -> Πράγματα και θαύματα από την 13χρονη (!) χαβανέζα Liko Arreola στην πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση, ένα όνομα που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολλές φορές στο μέλλον. Ανάμεσα σε 27 ανταγωνίστριες ήταν η μόνη που πέτυχε το επιθυμητό απόλυτο score 900/900 και έγινε η νεότερη στην ιστορία του αγωνίσματος και μόλις η έβδομη γυναίκα από καταβολής διοργάνωσης που το κατάφερε αυτό με τις σούπερ σταρ Paige Pearce και Alexis Ruis να περιορίζονται στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Championship Recurve Male -> Ανίκητος φαντάζει φέτος σε κάθε διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος ο Brady Ellison, ίσως ο μόνος που θα μπορέσει να σταθεί επάξια απέναντι στους Κορεάτες στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι γύροι του Ellison ήταν 300, 298, 299 αφήνοντας 9 πόντους πίσω τον βασικό του αντίπαλο Jack Williams.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωταθήματος σε όλες τις κατηγορίες:

https://www.ianseo.net/TourData/2021/8331/IC.php

Πηγή:

https://www.thevegasshoot.com/news

Κοινοποιήστε: