ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 2021

ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 2021

19/04/2021 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 0

Μετά από αναγκαστική αποχή για ένα έτος λόγω πανδημίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου επιστρέφει στο καλεντάρι της World Archery με την πρώτη φάση να διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην πόλη-πρωτεύουσα της Γουατεμάλας.

Οι τρεις από τους τέσσερεις κυπελούχους του 2019, Brady EllisonMike Schloesser and Sara Lopez  θα βρίσκονται εκεί με την αμερικανική εθνική ομάδα να παίρνει μέρος με όλα της τα “βαριά χαρτιά” συμπεριλαμβανομένων των Gellenthien, Brown, Kaufhold, Lutz, Pearce, Ruiz, Schaff αλλά και την πρόσφατη “μεταγραφή” τους λόγω πολιτογράφησης και πρώην μεξικανή Linda Ochoa-Anderson.

Με πολυμελείς αποστολές και μεγάλα ονόματα συμμετέχουν επίσης Κολομβία, Ισπανία,Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Μεξικό και Ολλανδία και φυσικά οι περισσότερες χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Μεγάλοι απόντες στη φετινή σειρά αγώνων του κυπέλλου θα είναι οι τοξότριες και οι τοξότες της πανίσχυρης Κορέας μιας και η ομοσποδία τους έλαβε αυτήν την απόφαση για την ορθότερη προετοιμασία τους εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρώτη φάση του κυπέλλου είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από τις 19 έως 25 Απριλίου ενώ ακολουθούν Λωζάνη, Παρίσι και οι τελικοί του Σεπτεμβρίου για τους οποίους ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η διοργανώτρια πόλη. Οι νικητές της κάθε φάσης σε ολυμπιακό και σύνθετο τόξο προκρίνονται αυτόματα την τελική.

Το πρόγραμμα στη Γουατεμάλα έχει ως εξής:

  • Tuesday 20 April: Qualification
  • Wednesday 21 April: Compound eliminations
  • Thursday 22 April: Recurve eliminations
  • Friday 23 April: Team bronze medals
  • Saturday 24 April: Compound finals
  • Sunday 25 April: Recurve finals

Δείτε τη λίστα συμμετοχών της 1ης φάσης (142 από 24 χώρες):

https://www.ianseo.net/TourData/2021/8334/ENC.php

Η κάλυψη της διοργάνωσης από της World Archery στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://worldarchery.sport/competition/22718/guatemala-city-2021-hyundai-archery-world-cup-stage-1#!/

Κοινοποιήστε: