Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 3D ARCHERY “ARKTOS 2019”

Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 3D ARCHERY “ARKTOS 2019”

22/10/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Η μέρα που δεκάδες τοξότριες και τοξότες σε όλη την Ελλάδα περίμεναν εδώ και καιρό πλησιάζει. Ένα από τα δημοφιλέστερα αγωνίσματα της τοξοβολίας σε όλον τον κόσμο, η τοξοβολία πεδίου με τρισδιάστατους στόχους (3D Archery), κάνει επιτέλους επίσημη πρεμιέρα και στη χώρα μας.

Χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας “Κορύβαντες”, την αρωγή της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, οι Λεπτοκαρυές της Φλώρινας υποδέχονται αυτήν την Κυριακή 27/10 αθλητές και αθλήτριες του barebow, του compound, του longbow και του instinctive bow σε μία διαδρομή εικοσιτεσσάρων 3D στόχων μέσα στο κατάφυτο δάσος της περιοχής.

Ο σύλλογός μας, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη όλων των αγωνισμάτων της τοξοβολίας χωρίς διακρίσεις, στηρίζει αυτήν την πρωτοποριακή προσπάθεια και θα λάβει μέρος στον αγώνα με δύο αθλητές και μία αθλήτρια ενώ το παρόν θα δώσουν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι κάθε δράση για την ουσιαστική ανάπτυξη του αθλήματος θα μας βρίσκει συμπαραστάτες.

Για τον “Άβαρη” θα αγωνιστούν ο Γιώργος Δημητρόπουλος και ο Βασίλης Μαστρόκαλος στο instinctive bow ανδρών και η Ναταλία Καλλίτση στο barebow γυναικών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους τοξότες και τις τοξότριες του αγώνα.

Κοινοποιήστε: