ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 09/11/2019 | ΚΑΘΗΛΩΣΕ Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ INSTINCTIVE

ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 09/11/2019 | ΚΑΘΗΛΩΣΕ Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ INSTINCTIVE

10/11/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Γρηγοριάδης και Μαστρόκαλος μας προσέφεραν μία συγκλονιστική μάχη στο instinctive ανδρών, ενώ ο ΑΒΑΡΙΣ πανηγυρίζει την κατάκτηση 7 μεταλλίων.

Ήταν 25 Νοεμβρίου του 2017 όταν για πρώτη φορά τα τόξα χωρίς σκοπευτικά έκαναν πρεμιέρα σε αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου, στην Αγ. Τριάδα Αργολίδας. Δύο χρόνια μετά, στο ίδιο στάδιο, οι κατηγορίες αυτές μπορεί να παραμένουν δυστυχώς με την ταμπέλα του “αναπτυξιακού χαρακτήρα” όμως ο αριθμός των συμμετοχών και οι επιδόσεις έχουν κάνει άλματα προς το μέλλον.

Παπαλεξανδράκης (Κορύβαντες), Καλόσακας (Πάνδαρος), Παϊπάης (Κορύβαντες) αλλά και οι αθλητές του Άβαρη έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις στον αγώνα κλειτού χώρου 18μ. του Σαββάτου ανεβάζοντας για μια ακόμη φορά τον πήχη για την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί.

Ο σύλλογός μας κατέκτησε συνολικά 7 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Γρηγοριάδης όπου στην πρώτη του ουσιαστικά αγωνιστική εμφάνιση και μετά μία μάχη πόντο με πόντο με τον Βασίλη Μαστρόκαλο, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Γρηγοριάδης έχοντας προβάδισμα πέντε πότων στον α’ γύρο (243 έναντι 238) άντεξε μέχρι τέλους στην “επίθεση” του φορμαρισμένου εσχάτως Μαστρόκαλου κατακτώντας τη νίκη με ένα μόλις πόντο διαφορά (479 έναντι 478). Το απόλυτο για τον Άβαρη στην κατηγορία ολοκληρώθηκε με την τρίτη θέση του Δημήτρη Αμπατζή (448) ενώ Τριαντάφυλλος Περγαντής και Γιώργος Σκορδίλης ακολούθησαν με 438 και 417 αντίστοιχα.

Οι διακρίσεις για τον Άβαρη στο barebow γυναικών συνεχίστηκαν με το χρυσό μετάλλιο της Ναταλίας Καλλίτση (432) αλλά και την 3η θέση της Μαρίας Κουράκου (306) ενώ στους άνδρες ο Λευτέρης Γαρίδας ήρθε 6ος με επίδοση 243. Σε αυτά τα μετάλλια ήρθαν να προστεθούν οι επιτυχίες στο παραδοσιακό τόξο με το αργυρό μετάλλιο του Γιώργου Δημητρόπουλου (391) και το χρυσό της Καρολίνας Καλλίτση η οποία με 446 έκανε την καλύτερη επίδοση που έχουμε δει έως τώρα στα 18 μέτρα της κατηγορίας των γυναικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε όλες τις κατηγορίες:

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Κυριακή με την Α’ κατηγορία σε ολυμπιακό και σύνθετο τόξο αλλά και την Β’ κατηγορία στο ολυμπιακό τόξο ανδρών.

Photos: Olga Vitoula

Κοινοποιήστε: