ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2020

12/07/2020 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Το πρώτο πρωτάθλημα για τη θερινή περίοδο 2020, αυτό των παίδων και κορασίδων στα 30μ. σε ολυμπιακό και σύνθετο τόξο ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Η επίδοση που ξεχώρισε ήταν το εκπληκτικό 681 του, πρωταθλητή πλέον Δημήτρη Κουκιου (Τόξαρχος) στο ολυμπιακό τόξο παίδων.

Στα κορίτσια του recurve επικράτησε η Δ. Σιδηροπούλου του ΣΚΟΑΑΠΘ με 661 ενώ το χρυσό στο σύνθετο τόξο παίδων ταξιδεύει ήδη προς την Πάτρα με τον τοξότη του Πέλοπα Β.Μ. Πανάρετο να το κατακτά με 674.

Πολλά μπράβο και για τις τοξότριες του Άβαρη Ιφιγένεια Μαργέτη και Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου που αν και χωρίς αγωνιστική εμπειρία είχαν το θάρρος και τη θέληση να αγωνιστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο καταλαμβάνοντας τελικά την 12η και 14η θέση.

Το ΔΣ του ΑΣΤ “ΑΒΑΡΙΣ” συγχαίρει από καρδιάς τις νέες πρωταθλήτριες και τους νέους πρωταθλητές αλλά και όλα τα παιδιά, τους προπονητές, του γονείς και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την τοξοβολία αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Το υψηλό επίπεδο και το “Ευ Αγωνίζεσθαι” που είδαμε από τους νέους μας αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για την ανάπτυξη του αθλήματος και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Κοινοποιήστε: