Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΗΝ 1Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΗΝ 1Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

10/06/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανάπτυξης Τοξοβολίας (ΚΕΑΤ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, διοργανώνει στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας την «1η Γιορτή Τοξοβολίας» στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο Ο.Α.Κ.Α., να απολαύσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία, να συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και να γνωρίσουν το άθλημα συμμετέχοντας ενεργά με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών.

Εκτός από την δραστηριότητα της τοξοβολίας, θα υπάρχουν για τους μικρούς φίλους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εμψυχωτές.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και αναπτυξιακό αγώνα όλων των κατηγοριών τόξου, που θα διεξάγεται στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση.

Αναλυτικά οι δράσεις:

Α) Διεξαγωγή αγώνα Αναπτυξιακών Κατηγοριών

Ο αγώνας θα αποτελείται από ένα γύρο (36 βέλη σε 6 εξάδες) και θα μπορούν να συμμετέχουν οι ενεργοί αθλητές, κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ισχύ, των παρακάτω κατηγοριών:

· Μικρών ηλικιακών κατηγοριών (Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β΄ – Πανκορασίδων Β΄), Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου

· Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου, που δεν έχουν λάβει μέρος σε αγώνα Α΄ ή Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας

· Παραδοσιακών τόξων και Barebow, για όλες τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

09:00 – 09:45 Έλεγχος εξοπλισμού

09:45 – 10:15 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)

10:15 – 11:45 Γύρος κατάταξης

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 30μ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΞΩΝ

 11:45 – 12:30 Έλεγχος εξοπλισμού

12:30 – 13:00 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)

13:00 – 14:30 Γύρος κατάταξης

Β) Παρουσίαση της τοξοβολίας σε θεατές και επισκέπτες

Οι θεατές και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και να γνωρίσουν το άθλημα, συμμετέχοντας ενεργά με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών. Εκτός από την δραστηριότητα της τοξοβολίας, θα υπάρχουν για τους μικρούς μας φίλους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εμψυχωτές. Παράλληλα, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τον αναπτυξιακό αγώνα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας “Άβαρις” θα λάβει μέρος στον αγώνα αναπτυξιακού χαρακτήρα ανδρών-γυναικών με 12 συμμετοχές στις ακόλουθες κατηγορίες:

BAREBOW ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Καλλίτση Ναταλία, Κουράκου Μαρία, Μπιρλη Βασιλική, Ταρλάμη Φωτεινή

INSTICTIVE BOW ΑΝΔΡΩΝ: Αμπατζής Δημήτριος

LONGBOW ΑΝΔΡΩΝ: Μάτσικας Θεόδωρος

LONGBOW ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αντωνάκου Μαρία, Καρανικόλα Βυσσινία, Παπανικολοπούλου Χρυσούλα

RECURVE ΑΝΔΡΩΝ: Μακρής Γεώργιος

TRADITIONAL BOW ΑΝΔΡΩΝ: Λάνης Θεόδωρος

TRADITIONAL BOW ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Καλλίτση Καρολίνα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους αγωνιζόμενους !!!

Κοινοποιήστε: