O ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ (FIELD ARCHERY) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας “ΑΒΑΡΙΣ”, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, σας προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Οκτωβρίου 2025, στο γνώριμο πια πεδίο των Παλαιών Λατομείων Σχιστού Κορυδαλλού.
Πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση τοξοτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός και να αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το άθλημα της τοξοβολίας στη χώρα μας.


Η επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων αλλά και η θερμή ανταπόκριση των αθλητών που συμμετείχαν μας δίνουν το κίνητρο και το θάρρος να κάνουμε φέτος ένα βήμα παραπέρα.
Αυτή τη φορά το πεδίο θα περιλαμβάνει 12 στόχους με γνωστές αποστάσεις και 12 στόχους με άγνωστες.
24 εναλλασσόμενες προκλήσεις, σχεδιασμένες με βάση τις προδιαγραφές και την ασφάλεια των κανονισμών της World Archery. Στόχος μας είναι να χαρίσουμε μοναδικές συγκινήσεις και να αναδείξουμε τις δεξιότητες κάθε τοξότριας και κάθε τοξότη.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!
Όλα τα τόξα, όλες οι αγωνιστικές και ηλικιακές κατηγορίες έχουν θέση σε αυτή τη διοργάνωση.
Με έμπειρους κριτές, αφοσιωμένο προσωπικό και τη στήριξη των εθελοντών μας, σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία.
Οι χορηγοί μας φροντίζουν με τις πολύτιμες προσφορές τους να εξασφαλίσουν την άνεση, την ποιότητα και την αρτιότητα της φιλοξενίας για όλους.
Όπως και στις προηγούμενες χρονιές, ισχύει η δωρεάν συμμετοχή για αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από σωματεία της επαρχίας, σε απόσταση άνω των 300 χλμ. από την Αθήνα.
Ένα μεγάλο πεδίο, μια μεγάλη παρέα… σας περιμένουμε!

