ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ/ΝΓ/Ε/Ν 2021 | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο “ΑΒΑΡΙΣ” ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ/ΝΓ/Ε/Ν 2021 | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

12/07/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Με δύο μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου Νέων Ανδρών/Γυναικών & Εφήβων/Νεανίδων 2021 που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Η Άννα Φρετζα στέφθηκε 1η Πανελληνιονίκης στο Σύνθετο Τόξο Νεανίδων αφού κατά τον γύρο κατάταξης και ανάμεσα στις τρεις αντιπάλους του τελικού ήταν ασυναγώνιστη φτάνοντας τους 529 βαθμούς. Τη 2η θέση στην κατηγορία κατέκτησε η Χ. Μανωλοπούλου του Πέλοπα με 467 και την 3η θέση η Ευ. Σταφυλά (Σ.Ο.Ελευσίνας) με 462. Στην αντίστοιχη κατηγορία των εφήβων, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Β.Μ. Πανάρετος του ΑΣΤ Πέλοπα.

Η 2η μεγάλη επιτυχία για το σύλλογό μας ήρθε στο Ολυμπιακό Τόξο και συγκεκριμένα στο Μεικτό Ομαδικό Εφήβων/Νεανίδων. Ο Άγγελος-Δημήτρης Πογάτος και η Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου, εκκινώντας από την 4η θέση του γύρου κατάταξης με επίδοση 819, πέρασαν άνευ αγώνα στα ημιτελικά όπου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την ισχυρή ομάδα του ΣΚΟΑΑΠΘ (Νασούλα-Σδούγκος, 1043). Τα παιδιά μας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έκαναν καταπληκτικές βολές και με εξέλιξη στα σετ 0-2, 0-4, 2-4 & 2-6 προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός απέναντι στην Ακαδημία Τοξοβολίας (Χαλκιοπούλου Δασκαλάκη-Φιλιππόπουλος, 1043) ήταν από τους πιο συναρπαστικούς της διοργάνωσης. Με ισοπαλία στα σετ 4-4 οι ομάδες οδηγήθηκαν σε shoot off όπου και εκεί αναδείχθηκαν ισόπαλες με 15-15. Η σύγκριση ως προς το καλύτερο βέλος έδειξε και εκεί απόλυτη ισορροπία και τελικά ο τελικός κρίθηκε στο 2ο καλύτερο βέλος της κάθε ομάδας που ήταν εκείνο της Ακαδημίας Τοξοβολίας.

Οι ομαδικοί γύροι και η τελική κατάταξη της κατηγορίας έχουν ως εξής:

Ως προς τα ατομικά αγωνίσματα του Ολυμπιακού Τόξου, την καλύτερη εμφάνιση για τον Άβαρη πραγματοποίησς ο Άγγελος Πογάτος στους εφήβους, ο οποίος από την 9η θέση του γύρου κατάταξης (σκορ 424) έφθασε μέχρι τα προημιτελικά καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Σπύρος Βενέτης, περνώντας bye από τη φάση των 32 χάρη στη 13 θέση του ranking round όμως ηττήθηκε στον 2ο γύρο και τελικά κατετάγη 14ος. Παρόμοια η πορεία της Αλεξάνδρας Σωτηροπούλου στο Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων, η οποία είχε ανέβει στην κατηγορία μόλις την Παρασκευή, με την τελική της θέση στην κατάταξη να είναι η 12η.

Τα αποτελέσματα στα ατομικά εφήβων/νεανίδων έχουν ως εξής:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές μας κ. Τσιορμπατζή και κ. Αυγουστόγλου για την άρτια και επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας σε αυτό το Πρωτάθλημα.

Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η τελική κατάταξη και στις υπόλοιπες κατηγορίες της διοργάνωσης:

Κοινοποιήστε: