ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ 2022 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΡΗ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ 2022 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΡΗ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

05/07/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα U18/U21 του συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα Νέων Ανοιχτού Χώρου 2022. Η ομάδα μας κατέκτησε 2 χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ τρείς ακόμα αθλητές και αθλήτριές μας πλασαρίστηκαν στη βαθμολογούμενη οκτάδα της κατηγορίας τους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο για την κατηγορία Σύνθετου Τόξου U21 Γυναικών, οι Αθανασία Μελισσουργού, Χρυσάνθη Κουκίδη και Ηλιάνα Χριστοφόρου κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Η συνέχεια στα μετάλλια δόθηκε την Κυριακή με την 1η και 2η θέση της Αθηνάς Γκολέμη και της Ευγενίας Γεωργικοπούλου στην κατηγορία Σύνθετου Τόξου U18 Γυναικών. Ιδιαίτερη μνεία για το χρυσό μετάλλιο της Αθηνάς καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον εξοπλισμό της που την έριξαν αρχικά στην πέμπτη θέση του γύρου κατάταξης και τα οποία ξεπέρασε με ψυχραιμία πολύπειρης αθλήτριας.

Εξαιρετική η εμφάνιση και από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας. Στο Compound U21 Ανδρών, ο Ηλίας Καραμπλάκας αντιμετώπισε στους ατομικούς γύρους στα ίσα πολύ ισχυρότερους αντιπάλους καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση, έχοντας νωρίτερα επιτύχει νέο ατομικό ρεκόρ στο γύρο κατάταξης.

Στον ισχυρό ανταγωνισμό του Ολυμπιακού Τόξου U18, η Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου έκανε την υπέρβαση με νέο ατομικό ρεκόρ στο γύρο κατάταξης και είσοδο στην οκτάδα, καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση. Μεγάλη μάχη έδωσε και ο Σπύρος Βενέτης, ο οποίος έχασε στα σημεία την πρόκριση στην οκτάδα, παίρνοντας την 9η θέση στην τελική κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία (U18) αγωνίστηκαν επίσης ο Σωτήρης Καλαρίτης (19ος στα αγόρια) και η Ιφιγένεια Μαργέτη, η οποία στάθηκε άτυχη και εγκατέλειψε στο γύρο κατάταξης.

Το μεικτό ομαδικό του Άβαρη στο ολυμπιακό τόξο U18, με τους Βενέτη και Σωτηροπούλου κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη.

Μερικές εικόνες από τον αγώνα που έδωσαν οι νέοι μας με την καθοδήγηση των προπονητών μας Γιάννη Τσιορμπατζη και Ευριπίδη Αυγουστόγλου:

Τελικά αποτελέσματα

Κοινοποιήστε: