ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΟ SYDNEY INDOOR ARCHERY FESTIVAL

ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΟ SYDNEY INDOOR ARCHERY FESTIVAL

12/01/2020 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Από τη στιγμή που η World Archery αποφάσισε να μην αναβάλει την πρώτη διοργάνωση Indoor Archery World Series σε αυστραλιανό έδαφος παρά το μέγεθος της καταστοφής που πλήττει τη χώρα της Ωκεανίας, τα αποτελέσματα σε σχέση με τις συμμετοχές και το κύρος του θεσμού ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα.

Ελάχιστοι τοξότες εκτός Αυστραλίας, στην πλειοψηφία τους Νεοζηλανδοί, είχαν τη διάθεση να ταξιδέψουν (πόσο μάλλον να αγωνιστούν) την ώρα που ο κατάλογος των θυμάτων αυξάνεται διαρκώς, χιλιάδες σπίτια και περιουσίες έχουν παραδοθεί στις φλόγες, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ ανυπολόγιστο είναι το κόστος στον φυσικό πλούτο και την ξεχωριστή πανίδα της Ωκεανίας.

(Διαβάστε ΕΔΩ για την απόφαση της World Archery να μην αναβάλει το τουρνουά)

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν το κορυφαίο τοξευτικό γεγονός του φετινού χειμώνα για το νότιο ημισφαίριο να μετατραπεί σε ένα ανοιχτό πρωτάθλημα για όσους Αυστραλούς είχαν το ψυχικό σθένος να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν μέσα στο τοξοκό νέφος του Sydney. Τα μεγάλα ονόματα που προηγούνται στη κατάταξη του Indoor Archery World Series ήταν απόντα με εξαίρεση την Paige Pearce και τον Tate Morgan από τις ΗΠΑ που επικράτησαν στις κατηγορίες του compound.

Στο recurve, νικητές για την Αυστραλία αναδείχθηκαν οι David Barnes και Madelyne Boyle σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα ενώ στο barebow είχαμε τη μεγάλη έκπληξη με τον σπουδαίο Michael Fisher να χάνει στο shoot off του τελικού από τον Hugo Lobb. Tο χρυσό στο γυναικέιο barebow κατέκτησε η Νεοζηλανδή Meike Voigt.

Links αποτελεσμάτων:

YOUTH & BAREBOW INDOOR ARCHERY CUP – SYDNEY

RECURVE & COMPOUND Indoor World Series Sydney 

Η διοργάνωση συνεχίζεται έως τις 14 Ιανουαρίου με τα τουρνουά MASTERS & VETERAN, Longbow και Para-Archery.

Tournament Photos: World Archery

Κοινοποιήστε: