ΤΟ ΕΚΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!

ΤΟ ΕΚΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!

15/04/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Στη βραχώδη αλλά φιλόξενη αγκαλιά του 2ου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ανω Νεάπολης, ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυριακή το έκτο κατά σειρά τρίμηνο δωρεάν σεμινάριο τοξοβολίας.
Μια συνεργασία του συλλόγου μας με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη που μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτήν την φορά η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 70 νέοι μαθητευόμενοι κάθε ηλικίας θα ανηφορίζουν κάθε Κυριακή πρωί στον ανοιχτό χώρο προπονήσεων του συλλόγου μας και για 2 ώρες θα μυούνται βήμα – βήμα στον μαγικό κόσμο της τοξοβολίας.

Με το ίδιο κέφι αλλά και προσοχή, ιδιαίτερα στο θέμα της ασφάλειας, ο προπονητής και οι εκπαιδευτές μας οδηγούν τις βολές των εκκολαπτόμενων νέων αθλητών. Ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι οι τωρινοί εκπαιδευτές του 6ου τμήματος ξεκίνησαν στη πλειονότητα τους κι αυτοί ως αρχάριοι σε κάποιο προηγούμενο αντίστοιχο τμήμα.

Η γνώση μοιράζεται από τους παλαιότερους στους νεότερους, ξαναδοκιμάζεται… εμπλουτίζεται και επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε…εκεί που ανήκει…

Από τους τοξότες στους τοξότες…συνεχίζουμε !!!

Κοινοποιήστε: