ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΡΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΡΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

05/07/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στον αγώνα ανοιχτού χώρου το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε στη Χαλκίδα συλλέγοντας 3 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Στο ολυμπιακό τόξο, για την 1η κατηγορία των εφήβων, ο Άγγελος-Δημήτρης Πογάτος κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 451 ενώ ισόβαθμος με 451 στην 4η θέση βρέθηκε ο Σπύρος Βενέτης. Στις πανκορασίδες, η Ιφιγένεια Μαργέτη με μια ακόμα μεγάλη επίδοση (654) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Για την 1η κατηγορία του σύνθετου τόξου ανδρών, ο Θανάσης Ρίζος κατέλαβε την 6η θέση με 650 ενώ στη Β’ κατηγορία των γυναικών η Ναταλία Καλλίτση ήρθε 3η με επίδοση 495.

1η και 2η θέση στο barebow γυναικών από την Μαρία Πιάνου και τη Σόνια Κουλέπη, 509 και 412 αντίστοιχα.

Την καλύτερη εμφάνιση σε αυτό τον αγώνα πραγματοποίησαν τα longbow του Άβαρη με τη Χρυσούλα Παπανικολοπούλου, αν και χωρίς ανταγωνισμό, να πετυχαίνει νέο ατομικό ρεκόρ με 438 ενώ στους άνδρες ο Ρήγας Παϊπάης κατέρριψε και αυτός την καλύτερη ατομική του επίδοση με το εκπληκτικό 542. Στη ίδια κατηγορία, ο Γιώργος Ταχλαμούρης ήταν 2ος με σκορ 301.

Στo instinctive bow ανδρών αγωνίστηκε ο Τρ. Περγαντής με τελική επίδοση 548.

Τέλος στο traditional bow ανδρών, η ομάδα μας κέρδισε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο με τους Δημήτρη Νόνικα (482) και Βλαδίμηρο Γαβάκη (426) ενώ την 4η θέση κατέλαβε ο Λυκούργος Μπαλοδήμος με επίδοση 301.

Τα αποτελέσματα του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες:

Κοινοποιήστε: