ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ… ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ 2021

ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ… ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ 2021

25/12/2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Η φετινή χρονιά κλείνει με τον πιο αισιόδοξο τρόπο για τον σύλλογο μας.

Ταυτόχρονα με τις σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου και την κατάκτηση πανελληνίων διακρίσεων… την ίδια ώρα στα «μετόπισθεν» ξεκινούσε η συγκομιδή των καρπών μιας πολύμηνης προσπάθειας.

Μετά την αναγκαστική αδράνεια για ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας, ο Άβαρις επαναλειτούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο τρία νέα δωρεάν τμήματα αρχαρίων για την γνωριμία του κοινού με το άθλημα της τοξοβολίας.

Πάντα με την πολύτιμη συνεργασία  του Δήμου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και την έμπρακτη στήριξη των Αντιδημάρχων, Κυρίου Χατζηπαυλίδη Λευτέρη (Αθλητισμού) και Κυρίας Αραβαντινού Μαρίας (Παιδείας).

Οι προπονητές και οι εκπαιδευτές του σωματείου διέθεσαν εθελοντικά τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτής της υπερπροσπάθειας και το αποτέλεσμα μάλλον επιβεβαιώνει ότι τα κατάφεραν.

Περισσότεροι από 200 μικροί και μεγάλοι φίλοι πέρασαν από το 10ο τμήμα ενηλίκων δημοτών και από τα 2 τμήματα ανηλίκων δημοτών (8-11 ετών και 12-18 ετών).

Τηρώντας ευλαβικά όλες τις υγειονομικές προβλέψεις, οδηγήσαμε με ασφάλεια τους «φιλοξενούμενούς» μας στα πρώτα τους βήματα στον δρόμο του τόξου.

Ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα τους, ειδικά των μικρών συνοδοιπόρων μας, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και τις «εσωτερικές» συγκινήσεις που ξυπνάει το άθλημα μας.

Έτσι εξηγείται πως από τους 117 αποφοίτους των τμημάτων οι 72 ήδη σφράγισαν  το «εισιτήριο» τους  για την συνέχεια της διαδρομής στον κόσμο της τοξοβολίας, που δεν είναι άλλο από την Κάρτα Αθλητή Τοξοβολίας για το 2022 !!!

Νέοι συναθλητές και συναθλήτριες… καλή χρονιά… καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Άβαρη και καλές βολές !!!

Κοινοποιήστε: