Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤ “ΑΒΑΡΙΣ” – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤ “ΑΒΑΡΙΣ” – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

14/02/2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Μετά από δύο «πέτρινα» χρόνια ειδικών πρωτοκόλλων για τον αθλητισμό, τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας “ΑΒΑΡΙΣ”  βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου για το 2023, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ρέντη “Γιάννης Σιδέρης».

Δίπλα στους αθλητές και τους φιλοξενούμενούς μας, είχαμε την τιμή να παραβρεθούν και εξέχοντες εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Πρωτοστάτες… ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη Κος Γιώργος Ιωακειμίδης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κα Μαρία Αραβαντινού-Τσιμπλάκη καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Κος Χρήστος Σαλαλές, ενώ ιδιαίτερη τιμή για εμάς ήταν και η παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και ταμίας του Δ.Σ. της Κας Μαρίας Ρόκου.

Στη διάρκεια της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό της δράσης και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου αλλά και να  μοιραστούμε τις αγωνίες και το όραμα μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος τόσο στο Δήμο μας όσο και ευρύτερα στην επικράτεια.

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ο άρρηκτος δεσμός συνεργασίας και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την στήριξη της δράσης μας.

Η Νίκαια και ο Ρέντης μπορούν στο μέλλον να γίνουν κοιτίδες αναφοράς για την ελληνική τοξοβολία .

Την πλευρά της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης του σωματείου μας ανέδειξαν οι εκπρόσωποι της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΝΟΣΤΟΣ» του Πειραιά, καθώς εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε δημιουργικά, φιλοξενώντας μέλη των τμημάτων επανένταξης στα δωρεάν σεμινάρια τοξοβολίας που διοργανώνουμε. Οι «μικροί ήρωες» ενός μεγάλου αγώνα, είναι όλα αυτά τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ που κατά καιρούς μας τιμούν, μπαίνοντας στην ίδια γραμμή βολής μαζί μας.

Κορύφωση της βραδιάς ήταν η βράβευση 28 διακριθέντων αθλητών του συλλόγου …αποκλειστικά με επιτυχίες 1ης θέσης σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, συμμετοχή σε Εθνική ή Προεθνική ομάδα και κατόχους Πανελληνίων ρεκόρ.

Συγκινητικός ο μουσικός επίλογος της εκδήλωσης με την εκτέλεση από τον συναθλητή μας Γιώργο Τσάχρα και την σύντροφο του Νίκη, της «μπαλάντας του Άβαρη», δονώντας με την έμπνευση και τους στίχους τους τις ευαίσθητες «χορδές» κάθε τοξότη.

Ευχαριστούμε όλους τους συναθλητές, προπονητές και αγαπημένους μας φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θεωρούμε ότι τα 72 δώρα από τα τυχερά φλουριά της πίτας μας, ήταν μια ελάχιστη ανταπόδοση από την μεριά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε, επίσης, την οργανωτική ομάδα για την εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή βραδιά.

Ραντεβού του χρόνου… περισσότεροι σε αριθμό, σοφότεροι σε αθλητική εμπειρία, πληρέστεροι στην επίτευξη των στόχων μας.

Καλές βολές και Καλή Χρονιά σε όλους !!!

Μερικές μόνο εικόνες από την όμορφη αυτή βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο του Ρέντη “Γιάννης Σιδέρης»:

Κοινοποιήστε: