ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

13/05/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Ευχάριστη έκπληξη για τους αθλητές μας ήταν η επίσκεψη του Δημάρχου μας κ. Ιωακειμίδη Γιώργου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Μπακατσέλου Γιάννη, την περασμένη Κυριακή στο ανοιχτό μας  προπονητήριο.

Για την ηγεσία της δημοτικής αρχής του Δήμου Νίκαιας  – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ήταν μια ακόμη ευκαιρία να διαπιστώσουν την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στα δωρεάν τμήματα τοξοβολίας για δημότες, τα οποία συνδιοργανώνει ο σύλλογος μας με τον Δήμο εδώ και 3 χρόνια, καθώς και την σταδιακή βελτίωση των υποδομών και το πώς με το πέρασμα του χρόνου μπορεί ένα ανενεργό λατομείο να μετατραπεί σε κέντρο ανάπτυξης του αθλητισμού.

Μέσα από τον δημιουργικό διάλογο αναδείχθηκε το πώς κλιμακώθηκε και καρποφόρησε αυτή η συνεργασία αλλά και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας για τα επόμενα χρόνια ώστε ο Δήμος Νίκαιας – Ρέντη να πρωταγωνιστεί στα τοξευτικά δρώμενα της χώρας μας πολύ σύντομα.

Φυσικά αυτή η επίσκεψη θα ήταν ελλιπής αν οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν έπαιρναν τη θέση τους στη γραμμή βολής, έτσι όπως έχουν κάνει περί τους 280 συνδημότες μας μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας μας πολύ γρήγορα ότι είναι άνθρωποι που ξέρουν να μαθαίνουν, να επιμένουν και να πετυχαίνουν τον στόχο τους !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ “ΑΒΑΡΙΣ”

Κοινοποιήστε: