ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΟΑΚΑ 24-25/04 | ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΤΑΛΕΙΑ & ΠΑΡΙΣΙ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΟΑΚΑ 24-25/04 | ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΤΑΛΕΙΑ & ΠΑΡΙΣΙ

25/04/2021 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη δυάδα προκριματικών αγώνων για την επιλογή των αθλητών και των αθλητριών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και την 3η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι αγώνες αυτοί ήταν και οι πρώτοι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μετά από πολύμηνη αποχή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο επικράτησαν πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες όσων αγωνίστηκαν.

Θυμίζουμε ότι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η σύνθεση των Εθνικών Ομάδων θα γίνει από τους τρείς πρώτους αθλητές και τις τρείς πρώτες αθλήτριες ανά κατηγορία τόξου, από το άθροισμα των πόντων του σκορ, στους τρείς από τους τέσσερεις αγώνες. Σε περίπτωση ισοψηφίας στο άθροισμα των πόντων, προκρίνεται ο αθλητής ή αθλήτρια με το μεγαλύτερο σκορ σε οποιονδήποτε από τους προαναφερόμενους αγώνες. Σε περίπτωση που αθλητής ή αθλήτρια δεν συμμετάσχει ή δεν ολοκληρώσει τους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες, οι επιδόσεις τους δεν προσμετρούνται για την πρόκριση στις Εθνικές Ομάδες.

Ανάλογα, για την 3η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η σύνθεση των Εθνικών Ομάδων θα γίνει από τους τρείς πρώτους αθλητές και τις τρείς πρώτες αθλήτριες ανά κατηγορία τόξου, από το άθροισμα των πόντων του σκορ, στους πέντε από τους έξι αγώνες. Σε περίπτωση ισοψηφίας στο άθροισμα των πόντων, προκρίνεται ο αθλητής ή αθλήτρια με το μεγαλύτερο σκορ σε οποιονδήποτε από τους προαναφερόμενους αγώνες. Σε περίπτωση που αθλητής ή αθλήτρια δεν συμμετάσχει ή δεν ολοκληρώσει τους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες, οι επιδόσεις τους δεν προσμετρούνται για την πρόκριση στις Εθνικές Ομάδες.

Έτσι με βάση τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων, η κατάσταση για όσους διεκδικούν την πρόκριση έχει ως εξής:

Πηγή Αποτελεσμάτων:

https://velos.archery.org.gr/results/432

https://velos.archery.org.gr/results/436

https://velos.archery.org.gr/results/435

https://velos.archery.org.gr/results/433

Cover Photo: Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας / Έρη Κονιτοπούλου

Κοινοποιήστε: