ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 6ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 6ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

22/07/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Την Κυριακή 6 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του 6ου κατά σειρά ΔΩΡΕΑΝ τρίμηνου σεμιναρίου τοξοβολίας που συνδιοργανώνει ο σύλλογος μας με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Από τους συνολικά 78 εγγεγραμμένους, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον εκπαιδευτικό κύκλο οι 32 στους οποίους απονεμήθηκαν και τα σχετικά αναμνηστικά διπλώματα.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τις Διευθύνσεις Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου μας για την έμπρακτη συνδρομή τους σε αυτό το φιλόδοξο έργο, της διάδοσης της τοξοβολίας στους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Ευχαριστούμε τον προπονητή και τους εκπαιδευτές του συλλόγου μας για την αφιλοκερδή και ένθερμη συμμετοχή τους στο απαιτητικό αυτό εγχείρημα.

Κυρίως όμως… ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συνδημότες που κάθε Κυριακή πρωί «γέμιζαν» την γραμμή βολής του προπονητηρίου μας με το κέφι και την λαχτάρα τους για μάθηση.

Αυτή η μαγική «Πύλη» που οδηγεί τυχαίους αναζητητές μέσα από τα μονοπάτια της τοξοβολίας, έχει ανοίξει εδώ και τρία χρόνια στις βραχώδεις παρυφές του 2ου ΔΑΚΑΝ Ανω Νεάπολης και θα συνεχίσει να περνάει ανθρώπους στην άλλη πλευρά… στις γραμμές βολής των επίσημων αγωνιστικών πεδίων!!!

Ακολουθήστε μας…

Κοινοποιήστε: