ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ

ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ

29/07/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Πολλές ήταν οι γνώριμες φυσιογνωμίες και τα χαμογελαστά μουτράκια που συναντήσαμε ξανά τον φετινό Ιούλιο, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας συμμετείχε ενεργά στο θερινό αθλητικό camp που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Ένας αριθμός περίπου 600 παιδιών ήρθε σε επαφή με το άθλημα της τοξοβολίας κι ελπίζουμε πως το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός που είδαμε στα μάτια των περισσοτέρων θα βλαστήσει δίνοντας σύντομα τους καρπούς του.

Καθημερινά μια ομάδα αποτελούμενη από 5 εώς 7 εκπαιδευτές και αθλητές του Α.Σ.Τ. Άβαρις έδινε το παρόν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου «Πλάτωνας» για να υποδεχτεί τους μικρούς «αθλητές» και να τους διδάξει τα μυστικά του τόξου…

…με την κατάρτιση στα στοιχειώδη της τεχνικής της βολής αλλά και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας

…χωρίς όμως να χάνεται η μαγεία της παιδικής φαντασίας αφού μίνι αγώνες, ξύλινα βέλη ζωγραφιστά από φανταστικές φυλές από τα βάθη του Αμαζονίου, κινούμενοι στόχοι, αυτοσχέδια έπαθλα κλπ. ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ο “Άβαρις” θα συνεχίζει να εργάζεται, διευρύνοντας τις κοινωνικές του δράσεις, με σκοπό την ανάπτυξη της τοξοβολίας που δεν θα πέσει κάποτε σαν ώριμο φρούτο από τον ουρανό αλλά θα έρθει σαν φυσικό αποτέλεσμα μετά από χρόνια συστηματικής καλλιέργειας και ουσιαστικής δουλειάς, ξεκινώντας από εκεί που πρέπει… από τον “σπόρο” και το “φυτώριο”.

Κοινοποιήστε: