ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

19/09/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογός μας ανοίγει τα προπονητήρια του για να υποδεχθεί έναν σημαντικό αριθμό νέων φίλων της τοξοβολίας όλων των ηλικιών.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινούν τρία νέα τμήματα τοξοβολίας αρχαρίων δημοτών. Το 11ο τμήμα ενηλίκων , το 3ο τμήμα ανηλίκων 8-10 ετών και το 3ο τμήμα ανηλίκων 11-18 ετών.

Πρόκειται για μία δράση που αποτελεί πλέον έναν επιτυχημένο θεσμό καθώς συνεισφέρει εδώ και χρόνια στην γνωριμία του ευρύτερου κοινού με το άθλημα μας… Μια πύλη εισόδου την οποία διάβηκαν ήδη περί τους χίλιους εραστές της τοξοβολίας, κάποιοι εκ των οποίων έφτασαν μέχρι και τα βάθρα των πρωταθλητών.

Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την πορεία είναι τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας –Αγ.Ιωάννη Ρέντη και φυσικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Χατζηπαυλίδης Λευτέρης.

Οι προπονητές και οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Α.Σ.Τ. “ΑΒΑΡΙΣ”  είναι και φέτος έτοιμοι να σας συνοδεύσουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι στον δρόμο του τόξου.

Σας περιμένουμε….

Κοινοποιήστε: