ΦΛΩΡΙΝΑ 17-18/09/22 | ΑΒΑΡΙΣ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022

ΦΛΩΡΙΝΑ 17-18/09/22 | ΑΒΑΡΙΣ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022

19/09/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη Φλώρινα το διήμερο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2022 να μην επέτρεψαν την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων, όμως ο σύλλογός μας συνέχισε τη συγκομιδή τίτλων για τη φετινή χρονιά με σημαντικές διακρίσεις για την τετραμελή μας αποστολή.

Η Εβίνα Κουντούρη έκανε το double μέσα σε ένα μήνα κερδίζοντας, μετά το Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου, και τον τίτλο στο Κύπελλο στο Barebow Γυναικών ενώ στο βάθρο την παλαισίωσαν δύο ακόμη αθλήτριες του Άβαρη, η Ευγενία Μεταξά (αργυρό) και η Μαρία Πιάνου (χάλκινο μετάλλιο).

Μεγάλη διάκριση είχαμε και στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών με τον Γιώργο Μακρή να κάνει φανταστική πορεία στους ατομικούς γύρους και σε συνθήκες πολύ ισχυρών ανέμων, φτάνοντας μέχρι την 4η θέση ανάμεσα σε 16 αγωνιζόμενους.

Τέλος, το ομαδικό μας στο γυναικείο barebow (Κουντούρη, Μεταξά, Πιάνου) αγωνίστηκε άνευ ανταγωνισμού με συνολική επίδοση 1253.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον αθλητή μας που έκαναν το μακρινό ταξίδι και αγωνίστηκαν με επιτυχία σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση αλλά και στον προπονητή μας Γιάννη Τσιορμπατζή για τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου μας.

Πλήρη αποτελέσματα Κυπέλλου Ελλάδος 2022:

Κοινοποιήστε: