Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ | ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ | ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

03/03/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Μπορεί η φετινή γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας να συνέπεσε με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αλλά και με την εύλογη ανησυχία που προκάλεσαν τα θέματα της επικαιρότητας, όμως το θέαμα της κατάμεστης αίθουσας του θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλης» στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη με την προσέλευση περισσότερων από 200 φίλων της τοξοβολίας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αλλά και τιμή ταυτόχρονα για όλους μας.

Ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη κος Παναγόπουλος Νίκος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΤ κα Κυριλλοπούλου Μαρία και ο κος Λαμπράκης Γιάννης καθώς και προπονητές, παράγοντες και συναθλητές από άλλους συλλόγους του Λεκανοπεδίου.

Στη διάρκεια της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στην πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα του ΑΒΑΡΗ για τη χρονιά που πέρασε και την ανάλογη συγκομιδή διακρίσεων και μεταλλίων. Δεν παραλείψαμε βέβαια να αναφερθούμε με υπερηφάνια στην εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, για τη συνδιοργάνωση δύο ακόμη τρίμηνων ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων τοξοβολίας για αρχάριους (το 6ο και 7ο κατά σειρά) τα οποία παρακολούθησαν 204 συμπολίτες μας !!!

Κορυφαίες στιγμές στην βραδιά ήταν, η απονομή των απολυτηρίων στους 67 απόφοιτους του 7ου τμήματος ανάμεσα στους οποίους είχαμε την χαρά να περιλαμβάνονται και αρκετά παιδιά από την θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ «ΝΟΣΤΟΣ» Πειραιώς.

 Άλλες δράσεις εξωστρέφειας και διάδοσης του αθλήματος μας που πραγματοποιήσαμε   ήταν:

  • Η συμμετοχή των εκπαιδευτών του Αβαρη στο καλοκαιρινό camp για μαθητές Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε ο Δήμος μας με την συμμετοχή 600 παιδιών σε τρεις χρονικές περιόδους.
  • Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «ΠΕΙΡΑΙΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» στην πλαζ Βοτσαλάκια για μαθητές Γυμνασίων των Δήμων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
  • Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση του προγράμματος «ERASMUS” καθώς και στην ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που διοργανώθηκαν στο 5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού.
  • Η συμμετοχή μας σε δύο δράσεις προβολής της τοξοβολίας στο ΣΕΦ, που διοργανώθηκαν από την ΕΟΤ στα πλαίσια του προγράμματος “BE ACTIVE”.

Είχαμε ακόμη την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους πρώτους μικρούς αθλητές μας του νεοσύστατου τμήματος ανηλίκων του Αβαρη και φυσικά βραβεύσαμε τους αθλητές μας της Α’ Κατηγορίας που πήραν φέτος για πρώτη φορά μέρος στα πρωταθλήματα Ανοικτού και Κλειστού Χώρου.

Τέλος η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας μας η οποία μοίρασε 40 δώρα σε τυχερούς παρευρισκόμενους, όλα ευγενική χορηγία από αγαπητούς δωροθέτες και φίλους του συλλόγου…τους ευχαριστούμε θερμά.

Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας “ΑΒΑΡΙΣ”

Κοινοποιήστε: