ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΣΤ ΑΒΑΡΙΣ | ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

10/05/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΒΑΡΙΣ" 0

Σήμερα ήταν μια ηλιόλουστη Κυριακή στο “Νταμάρι” μας. Πιο φωτεινή από το συνηθισμένο
καθώς εκτός από τον ήλιο έλαμπαν και τα πρόσωπα μας.

Ήταν η τελική πρόβα πριν την επανεκκίνηση και την πλήρη επαναφορά του προπονητικού προγράμματος του συλλόγου μας.

Συμμετείχαν σε αυτήν ο προπονητής , η διοίκηση και οι 22 υπεύθυνοι που θα αναλάβουν να μοιραστούν την επίβλεψη των καθημερινών προπονήσεων από αύριο Δευτέρα.

Αφού έγιναν κάποιες απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις και αποκατάσταση του πεδίου μετά την δίμηνη απραξία ακολούθησε ενημέρωση για τους νέους όρους που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και οι οδηγίες της Ομοσπονδίας μας.

Η αθλητική δράση μας ολοκληρώθηκε με την πρακτική δοκιμή των νέων συνθηκών επί του πεδίου σε μια πλήρη δίωρη πιλοτική προπόνηση.

Από αύριο τα τμήματα των ενηλίκων και των εφήβων αθλητών μας μπορούν να ξεκινήσουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια την εξάσκηση του ευγενούς αθλήματος της τοξοβολίας σύμφωνα με τους κανόνες της πολιτείας. Ελπίζουμε σύντομα η γενικότερη υγειονομική κατάσταση της χώρας να επιτρέψει να συνταχθούν μαζί μας στη γραμμή βολής και οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, τα παιδιά από το “φυτώριο” του συλλόγου. Ξέρουμε πόσο πολύ το λαχταρούν τόσο αυτά όσο και οι γονείς τους.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωακειμίδη Γιώργο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Παναγόπουλο Νίκο για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη μέγιστη συμβολή τους στο να είμαστε το πρώτο αθλητικό σωματείο που επανεκκινεί επίσημα την αθλητική του δραστηριότητα στο Δήμο μας. Ξέρουμε πως θα τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας. Ελπίζουμε το σημερινό «ποδαρικό» του ΑΒΑΡΗ να αποδειχθεί γούρικο για τον αθλητισμό στην πόλη μας.


Καλές και «σχολαστικές» βολές σε όλους…

Κοινοποιήστε: