ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

23/12/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Με τις καλύτερες αναμνήσεις θα κλείσει το 2019 για τον σύλλογό μας ύστερα από την εμφάνιση των αθλητών μας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12 στην Πάτρα.

Στο παραδοσιακό τόξο ανδρών, ο Γιώργος Δημητρόπουλος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 390 ενώ στην πρώτη του αγωνιστική συμμετοχή ο Δημήτρης Νόνικας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου για την ίδια κατηγορία (επίδοση 308).

Αν και με barebow, η Ναταλία Καλλίτση αναμετρήθηκε για μια ακόμη φορά στην Β’ Κατηγορία του Ολυμπιακού τόξου γυναικών και με νέο ατομικό ρεκόρ (460) κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Πρώτη εμφάνιση στον κλειστό και για τον Στέλιο Μάντο, ο οποίος ήρθε 5ος στην Β’ Κατηγορία του ανδρικού compound με επίδοση 480.

Από τις υπόλοιπες κατηγορίες ξεχώρισε η νίκη του Ανδρέα Ζαχαράκη (Προμηθέας) στην 1η κατηγορία του σύνθετου τόξου ανδρών με το εκπληκτικό 586 (ατομικό ρεκόρ). Υψηλές πτήσεις και για τα instinctive με τους νικητές σε άνδρες και γυναίκες να ξεπερνούν το 490: Θωίδης (ΑΣ Προαστείου) 497 και Μεταξά (Κορύβαντες) 495. Ο Παναγιώτης Κατσαϊτης (Μ.Αλέξανδρος) “καθάρισε” με διαφορά στο ολυμπιακό τόξο ανδρών με το εξαιρετικό 576 ενώ για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν ΑΣΤ Πέλοπας και ΑΟ Πατρών-Ερμής στις μικρές ηλικίες.

Τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες:

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στη μεγάλη οικογένεια της ελληνικής τοξοβολίας !!!

Photo credits: ΑΣΤ ΠΕΛΟΠΑΣ/Μιλτιάδης Ρηγόπουλος

Κοινοποιήστε: