ΧΑΛΚΙΔΑ 14/12 | “ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ…”

ΧΑΛΚΙΔΑ 14/12 | “ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ…”

15/12/2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 0

Ακόμα μία καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τοξότριες και οι τοξότες του συλλόγου μας στον αγώνα τοξοβολίας του Σαββάτου στη Χαλκίδα. Η ομάδα μας πέτυχε το απόλυτο στις κατηγορίες που αγωνίστηκε αφού και οι επτά της αποστολής επέστρεψαν με το μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος (2 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια).

Για 4ο συνεχόμενο αγώνα οι άνδρες μας στο instinctive bow πέτυχαν το απόλυτο στο βάθρο με τη σειρά αυτήν την διαφορά να διαμορφώνεται ως εξής: 1ος Μαστρόκαλος Βασίλης (493), 2ος Γρηγοριάδης Γιώργος (467) και 3ος Περγαντής Τριαντάφυλλός (460). Εξαιρετική επίδοση και από την Μάρθα Λουζη στο instinctive γυναικών, στην πρώτη της αγωνιστική συμμετοχή, στη 2η θέση με σκορ 423.

Διπλό βάθρο και στο longbow γυναικών με την Μαρία Βουτσίνου να εντυπωσιάζει και αυτή στην 1η της συμμετοχή με επίδοση 421 και χρυσό μετάλλιο ενώ την ακολούθησε η Χρυσούλα Παπανικολοπούλου με σκορ 309.

Τέλος, η Ναταλία Καλλίτση, αν και αγωνιζόμενη με barebow, επέλεξε αυτήν την φορά να αναμετρηθεί στην Β’ Κατηγορία του ολυμπιακού τόξου και δικαιώθηκε με την κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα σε 9 αντίπαλες τοξότριες με σκοπευτικά. Το σκορ της: 458.

Οι απονομές στους αθλητές μας:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν !!!

Κοινοποιήστε: